lørdag 11. april 2009

Vært hjemme og priklet

Nå sitter jeg på farten til å reise ned til Romsdalen igjen etter noen effektive dager hjemme.

Påskeeggene er fylt, og nå har jeg bare igjen å se etter kaninene, og gi dem mat og drikke, før jeg kan dure nedover igjen.

Jeg kom hjem fra Romsdalen tirsdagskvelden for å tilbringe noen dager med prikling i drivhuset. Jentene ble igjen nedafor hos sin far og noen slektninger.

Og jammen har jeg fått gjort mye disse dagene Jeg har fått priklet resten av sommerblomstene, og en god del av staudene. Tre sekker med Felleskjøpets Plantegjord har det gått med, og det skrumper inn på plassen. Men enda har jeg igjen å prikle en del stauder og å plante om alle fuchsiane mine, så jeg er redd for at jeg må skaffe meg mer jord enn de fem sekkene jeg har igjen.

Onsdagskvelden hivde jeg meg like godt på påskespinningen, som skulle være dersom det ble nok folk. Og det ble det! Alle syklene unntatt en var i bruk.

Torsdagskvelden gikk med til å lage nye plantepinner med navn og bilde på. Å skrive dem ut, var ganske kurant. Men å klippe dem ut - laminere dem - og så klippe ut de ferdige pinnene. Ja det syntes jeg tok en evighet. Jeg klippet og klippet og klippet, men endelig så ble jeg ferdig og nå står magne av dem allerede i koppene sine. Skal jeg ha navnelapper i alle staudekoppene, må jeg nok lage en del flere, men det får jeg ta litt pø om pø utover våren.

Været har ikke vært all verden disse dagene, men det gjør jo ingen ting når en skal sitte inne i et drivhus. Nå er det derimot knall sol fra skyfri himmel her , men det blåser en del. Det hjelper veldig på snøsmeltingen. Det minker heldigvis på snøen for hver dag som går. Med varmegrader både dag og natt, sier det seg selv at den må gi tapt!


Da gjenstår det bare å ønske en fortsatt god påske til dere alle!

fredag 3. april 2009

God Påske til alle sammen!

Bare innom en liten snartur for å ønske alle sammen en God Påske.

Her har det vært aldeles nydelig vær de siste dagene, med temperaturer som egentlig hører sommeren til. 17 plussgrader var det her i går - i solen vel og merke -, og sikkert like mye i dag, vil jeg tro. Snøen smelter med rekordfart, og løkvekstene har så smått begynt å titte opp av jorda. Oppe i drivhuset står ferdigpriklede lobelia og stemor.

Jeg må også få nevne at det kom en flokk bokfinker her i dag! Bokfinken er nok den trekkfuglen jeg stter mest pris på tilbakekomsten til, nest etter linerlas. Når disse to er på plass, ja da er det bare å vente på sommeren Og sangen til bokfinken - den er det ingen annen fugl som overgår!

Nå står vi på farten til Vågen (stedet som Leif Magne overtok) og Romsdalen. Der har det vært vår lenge , og jeg gleder meg veldig til å komme dit. Men jeg gleder meg like mye til onsdag, for da skal jeg hjem igjen for å begynne med priklingen for alvor
Jentene blir nok med meg hjem igjen - for å stå på ski i Dombåsbakken.


I Vågen er det ingen nettforbindelse enda (men vi jobber med saken), så derfor blir jeg fraværende en stund - til jeg kommer hjem igjen onsdagskvelden.


Så nyt påsken og evnt fridager og ha en

Kjempeflott Påske Alle Sammen !