Samtidig med at jeg har oppdatert bloggen min, vil jeg også få vise frem mitt nye baksterom, som stod ferdig til jul. Mange har nok sett bildene før på fb, men jeg vil også vise bildene til dem som ikke er der inne. Den siste uken har mor og jeg også drevet med laging av kjøttmat her. Over 600 karbonader - rein og elg - og over 200 kjøttkaker av rein, samt 16 kg med oppmalt kjøttdeig, gjør sitt til at vi ikke skal mangle mat med det aller første ;)
Potetlefsene blir stekt på elektrisk takke, mens mjukbrødet - byggmel, litt kveite, og mjølk + litt salt - må stekes på vedfyrt takke for å bli mykt og godt.
God oppvaskbenk, fryser, komfyr og masse skap-plass. Og så er det veldig greit med
8 kommentarer:
Hei Ingrid! Så hyggelig å høre i fra deg igjen. Jeg er ikke på facebook, så der får jeg ikke fulgt med deg. Men det er flott at du skriver litt i bloggen din igjen. Jeg la meg til som følger også :-)
Ha en fin helg!
Så hyggelig Marit :)
Jeg kommer nok til å skriver litt i bloggen min også framover ettersom sesongen så smått kommer i gang :)
Fin blogg :) Litt artig med andre som lever og dyrker i tøft klima.
Jeg legger meg til som følger.
Ha fortsatt ei strålende helg.
Tusen takk, Tua :)
Strålende helg til deg også :))
Wow, for et flott bilde du har på headeren din. Der kunne jeg godt tenkt meg å sitte :)
Så godt det må være å ha eget bakstrom. Kjempe flott1
Ønsker deg en fin kveld. Klem Vivi
Tusen takk Vivi På hagemessen i fjor kjøpte jeg meg en hengestol som jeg har stående på denne platningen. Er det fint vær, sitter jeg ofte der og spiser frokost, eller bare sitter og slapper av. Er veldig glad i bakstrommet mitt, ja :)
Fortsatt god helg til deg fra meg :))
Heisan! Da har jeg våget meg inn i bloggverdenen og lagt meg til som følger av dine hageskriblerier :)
God søndag!
Marit
Så flott at du har begynt med blogging, Marit :)
Skal jammen legge meg til som følger av den, ja :)
Legg inn en kommentar