tirsdag 16. september 2008

Fint om dagne, kaldt om nattaMå innrømme at jeg er litt stolt av denne høstfloksen :)

Kan få til flotte bilder med bare kamera og.....


Høstannemonene står fortsatt flott til tross for flere frostnetter.


Liljene nedenfor huset blir bare flottere og flottere for hvert år.


Nå har det vært nydelig vær her i fire dager, men nattefrosten ødelegger en del av godværsfølelsen, synes jeg. Lilja jeg har gått og ventet skulle sprette, har frosset. Trodde kanskje en del stauder også hadde lagt inn årene, slik som høstannemonen og høstfloksen, men det ser ut som at de står enda, selv om det har vært helt nede i minus 2,5. Gentianaene mine står også heldigvis like flotte.

Jeg har slått plenen i dag, og har funnet ut at vi har altfor mye plen (he,he) Lekte litt med tanken på et avlangt bedd mellom ganvegen vestenfor huset og det som skal bli urtebeddet. Men jeg tviler på om gubben er enig. Her trengs det bearbeidelse.....
Trenger plass til flere roser.....
Ellers har en del stauder - les primulaer - begynt å blomstre for andre gang i sommer. Jeg fant også en gullkorgblomst i dag.

Med flere frostnetter fremover spøker det for fortsatt uteliv for fuchsiaplantene og pelargoniumene mine. Spørs om jeg bare må ordne dem for vinteren snart, og i hvertfall før vi reiser til syden neste mandag.

1 kommentar:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Jeg leste på Gal i dag om fiberduk og ble minnet om at jeg kan prøve det over rosene som står med knopper. Fare for frost her, og. Koselig å se bilder fra hagen din.